Hej hallå kompisar!
 
Nu har skolan kommit igång ordentligt och det är banne mig saker att läsa och lära hela tiden. Det finns knappt tid till att komma ikapp, och definitivt ingen tid till att jobba före lite. Men, jag gillar alla mina kurser. Ikväll hade jag intro till photografering och den är verkligen superlätt. Vi har fått låna nya systemkameror av skolan (Nikon) och de är verkligen fancy, MEN jag måste nog ändå säga att jag gillar Canon bättre. Farfar vet bäst :) Min egna systemkamera har jag haft i snart 8 år nu, och funderar starkt på att skaffa en ny (vill någon bidra med lite kronor så hojta!). Jag älskar att ta fina bilder!
 
Simning går riktigt ruttet just nu, I'm not gonna lie. Vi tävlade mot Liberty i fredags och jag simmade svinlångsamt. Sedan dess har min axel gjort ännu mer ont och min athletic trainer vill helst att jag ska gå till doktorn för att fixa en ny magnetröntgen, och sedan vara klar med simningen. Vi hade ett långt tufft samtal igår. Han började förklara mina skador i axeln och jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Jag har verkligen ingen lust att förklara allting här på det här forumet, men det gör ont att simma och det gör oftast ont under dagen/kvällen med. Min rotatorkuff och labrum är trasigt enkelt sagt. 
 
Nog med tråkiga nyheter! På lördag har vi vårt senior meet då alla seniors i laget får en liten recognition av resten av laget samt familj, vänner och övrig publik. Innan tävlingen mot UNF så kommer de ropa ut en senior i taget och lista meriter, sedan får man en tavla och blommor av våra coaches, tar kort, och sedan springer man igenom en mänsklig tunnel bestående av laget och så får man en liten present från resten av tjejerna med. Simhallen kommer vara dekorerad med ballonger och girlanger och massa kul! När man blir utropad är det tradition att man blir eskorterad av sina föräldrar, men mina kommer till graduation (tyckte det var viktigare) så jag har fixat andra föräldrar. Marissa kommer från DC och sedan Sarah såklart. Larissa kanske kommer från Georgia beroende på jobb, vi får se! Riktigt roligt kommer det bli i alla fall! Detta är även min allra allra sista tävling på hemmaplan, galet!!!!!
 
20 dagar tills vi åker till Conference!!!
 
(har fixat en instgram till lilla luna, @fluffmonsterluna om ni vill följa :) )