Sov ut länge imorse, ända till klockan 9 haha! Åt lite frukost, tittade på film och slängde in sängkläderna i tvätten. Olivia har varit sjuk så för att förhindra smittan tänkte jag att det kunde hjälpa. I vilket fall som helst kände jag att det behövdes.
 
Vid lunchtid drog jag och Marissa till Radio Shack för att ändra mitt refillkort till AT&T. Just nu har jag Virgin Mobile och det suuuger! Sämsta täckningen jag har varit med om, jag kan inte ens ringa folk! MEN amerikanarna är lite dumma i huvudet, mobilen är tydligen låst till Virgin Mobile även fast jag bara köpte den med ett refillkort, därför kunde jag tydligen inte byta operatör överhuvud taget! De "rekommenderade" dock att jag skulle låsa upp min mobil själv (olagligt) för att sedan välja Verizon. Varken Virgin Mobile eller Verizon använder simkort längre så det sistnämnda var mitt enda alternativ, MEN på min mobil har jag det lilla facket som man stoppar simkortet i, alltså kan jag välja tex AT&T som fortfarande använder simkort..? Allt är väldigt förvirrande.. Olivia har Verizon och hennes mobil har inte det lilla facket, dessutom står det Verizon på mobilen utanpå? Konstiga USA...
 
Resten av dagen har jag slappat runt och hängt med vänner. Jag har precis pluggat färdigt engelska och CUFS, men innan jag dyker ner i historiaböckerna ska jag bädda min säng. Jag längtar tills jag får gå och lägga mig!
 
 Jag och Marissa dagen vi tog foton :)