Hej hej kompisar!
 
Förr förra veckan hade vi vår toppningstävling för terminen, Georgia Tech Invite, och jag simmade 50 frisim individuellt och i 4x50 frisims laget, sen sa min axel och trainer nej till resten av tävlingen, MEN jag fick simma lite i alla fall. Individuellt simmade jag på 24.62, och i laget 24.24. Från att inte ha tävlat sedan på SM i somras så är jag nöjd, och det var svinkul att få racea igen!
 
Förra veckan var det Thanksgiving, min allra sista! Så tråkigt, har börjat digga thanksgiving mer och mer. Jag åkte hem med Taylor till Saint Simon's Island i södra Georgia. Vi simmade utomhus, gymmade, bakade med hennes söta småsystrar, och åkte och hälsade på hennes galna släkt i Fort Gaines. Lite överväldigad blev jag när jag träffade all släkt och funderade på hur alla var relaterade, MEN alla var så snälla och välkomnande så det gick bra. Efter alla år här i staterna har jag lärt mig att inte panika haha. 
 
Den här veckan och nästa kommer bli riktigt bedrövligt utmattande. Den här veckan har jag 3 prov och en presentation, och nästa vecka börjar alla final exams. Gud, om jag inte hade lust att plugga förut så har jag verkligen inte lust nu. MEN, jag ska försöka göra mitt allra allra bästa och så håller vi alla tummarna tillsammans så att jag får A och möjligtvis B på alla kurser den här terminen :)