Hej hej kompisar!
 
Här kommer en uppdatering om livet:
 
Förra veckan var det höstlov. Vi hade ledigt från skolan från torsdag, så vi åkte ända ner till Florida för lite sol och simning. På vägen ned stannade vi i Ormond Beach där vi sov en natt. Dagen efter tränade vi på morgonen, och sedan körde vi resterande väg ända ner till Boca Raton. Lördag förmiddag spenderade vi på playan, och sedan tävlade vi mot FAU strax efter lunch. Vi fullständigt krossade FAU vilket var svinkul! Vi vann varje gren förutom två. Dagen efter åkte vi H E L A vägen tillbaka till CU, dvs 15 timmar (!!!!) bussresa. Egentligen ska det inte ta riktigt så lång tid, men en bra bit av motorvägen vid CU är fortfarande avstängd på grund av orkanen Matthew, så det tog längre än normalt. 
 
Den här veckan är det Homecoming (yaaaaay förstår fortfarande inte riktigt vad poängen med det hela är...). På lördag äker vi till ECU och tävlar mot dom och Catawba. ECU ligger 1.5 timmar härifrån ungefär, så det känns som ingenting jämfört mot förra helgen. ECU kommer att bli svåra att slå, men jag hoppas att vi kan matcha dom en del i alla fall. Catawba borde vi vinna över lätt :) 
 
Många frågar hur det går med axeln och ärligt talat är jag bara trött på allt. Jag trodde att jag skulle vara tillbaka och kunna simma relativt bra igen nu, men nej. Jag simmar 2-3 gånger i veckan och jag sparkar bara. När vi gymmar lyftar jag alla vikter med vänster arm, och jag försöker verkligen så gott jag kan. Jag hoppas åtminstone att min vänstra biceps ska bli apstor så att jag kan glädja mig åt det. Min trainer verkar däremot inte stressad eller orolig över situationen så jag får väl lugna mig lite och lita på henne. 
 
Skolan är KÖTTIG. Haha herregud, har alltid något att göra, och alltid är det krångligt. Jaja, måste bara plugga mer... 
 
Lunisen skuttar på som vanligt. Mina baseballgrannar har två små kattungar som hon fick träffa, bara det att de var livrädda för henne haha! Luna skuttade runt som ingenting medan ena kattungen följde efter på typ en meters avstånd, lite nyfiken, och den andra höll sig på ett ännu längre avstånd. För kul. Bilden när hon sitter bredvid ena kattungen är precis när de har träffats. Typ 30 sekunder efter fräser kattungen och KUTAR över till andra sidan av rummet, och det var den play daten haha. Luna har fått prova på utomhuslivet med. Hon gillar klöver, men hon har ingen kondis haha. Efter några skutt så måste hon vila. Kan ju också ha att göra med att det har varit nästan 30 grader ute medan ACn inne står på 20 ish.