Ja, hej hej jag är rätt dålig på att blogga, men livet hamnade i mellan. Det är ju tur att man tar lite bilder då och då så jag kommer ihåg vad som har hänt! Så, vad har hänt då?
  • Vi har firat St. Patricks Day
  • För en vecka sedan tog jag två nya hål i örat och TUSAN vad ont det gjorde.
  • Vi har lekt runt i vattnet med Chloes och Geenas GoPro
  • Vi har tittat på fotboll
  • Vi har lyssnat på Beccas föreläsning om FBI (fattade typ hälften)
 
Ja, mer har såklart hänt men fler bilder har jag tyvärr inte. Off-season is treating me well förövrigt. 7 simmare har varit iväg den här veckan på en kvaltävling i Texas så vi har haft lite fria händer gällande träning eftersom Pascal inte varit här. Eftersom mitt öra inte har läkt än och gör pissont när jag försöker ha badmössa på mig så har jag sprungit 5 km varannan dag, och det har gått svinbra! Eller ja, mina knän gör lite ont men det är nog för att jag är van att springa i Sveriges vilda skogar och inte asfalt. 2 gympass har jag hunnit med, och även lite simning. Fast som ni ser på bilderna ovan så har det blivit lite mer lek än seriös simning, men det är vi faktiskt värda tycker jag! Kondisen håller jag ju igång i och med löpningen, vattenkänslan är väl en annan femma, men varför oroa sig i onödan? Allt löser sig faktiskt till slut. 
 
Skolan går bra, men jag känner mest att jag har mycket att göra heeeela tiden och jag börjar bli trött på det. Samtidigt så vill jag inte att terminen ska ta slut för det innebär att flera av mina närmaste vänner tar examen och jag måste åka hem till Sverige och ta tag i skit och fatta beslut som jag inte alls har lust med. Fast Sverige kommer nog bli en skön paus med, men just nu är det inte superlockande. 
 
Summa sumarum: jag känner mig lite splittrad just nu, men mår rätt bra ändå!