Nu är träningen igång! Vi har blivit tilldelade banor, och jag simmar med Michelle, Alexa och Cristina. Än så länge är det lugnt; vi simmar längre sträckor med redskap och teknik utan starttider. En vanlig veckas träning ser ut såhär:
 
Mån + Ons + Fre: 06-08 sim, 14-16 sim
Tis + Tors: 14-15:30 sim, 16-17 gym
Lör: sim, gym och spinning (vet inte tiderna än). 
 
Om man räknar antal timmar så blir det 20, och det är ett maxbelopp som man inte får gå över enligt NCAA. En tävling räknas som 3 timmars träning, så när vi väl börjar tävla senare i höst byts det helt enkelt ut mot våra 3 timmar på lördagar. Igår simmade vi 3700 respektive 4200 yards per pass, och idag simmade vi 5000. En av serierna idag var 20x100 vila 15 i medleyordning, 25 drill/25 ss. Det kanske inte var den mest kreativa serien Pascal har skapat, men jag tog mig igenom den åtminstone mentalt starkare. 
 
I lördags var vi ute och paddlade kanot och kajak hela gänget. Det var SÅ kul! Vi paddlade i flera timmar i skinande sol, och vi fick till och med paddla nedför små forsar. Flera fastnade i forsarna då själva floden var väldigt stenig, men jag och Sarah klarade oss galant hela vägen. Här kommer lite bilder från det :)