Hej hallå kompisar!
 
Dagarna bara springer iväg! Nu har det gått en månad sedan jag flög tillbaka, vilket innebär att nästan en månad av senior year är gjord. Skolan är tuff och jag kämpar fortfarande med att få in fasta rutiner med plugg. I onsdags hade jag mitt första prov för terminen i Anatomy & Physiology och det kändes relativt bra, MEN tills nästa prov ska jag definitivt plugga mer effektivt till det. 
 
Simningen har fått en paus då jag redan andra veckan drog upp min gamla skada från sophomore year. I måndags var jag hos läkaren och fick PRP (pletelet rich plasma) gjort så i veckan har jag gått runt med en armslinga/mitella 24/7. Det är min rotatorkuff som är lite trasig. Jag har tendonitis och en partial tear som gör förbannat ont främst när jag simmar frisim. För två år sedan fick jag en kortisonspruta som inte riktigt hjälpte, och sedan dess har jag kämpat på med rehab som har hjälpt en bit i alla fall. I måndags fick jag PRP gjort i alla fall, och det går till så att man tar blod från patienten, centrifugerar det så det bara är blodplättar kvar, och sedan injicerar man det på det onda stället. Jag fick lokalbedövning innan, så själva sprutan gjorde inte ont, men efteråt var jag helt kallsvettig och illamående. Axeln gör ont så fort jag rör på den, och jag har inte kunnat sova många timmar den här veckan. Imorgon ska jag tillbaka till läkaren för en återträff, och sedan kommer jag nog få börja med rehab. Det låter rätt hemskt, men det har varit främst frustrerande att inte kunnat sova, skriva, sätta upp håret, eller bära saker själv. Pausen gör mig inte så mycket, säsongen är lång och jag har hellre en välfungerande axel livet ut. 
 
En rolig grej som har hänt är att våra kära baseballgrannar har skaffat kattungar! Två små små kattungar, 7 veckor gamla, har vi fått leka med. De är sååå söta! Men Lunisen har fortfarande störst plats i mitt hjärta, såklart. 
 
I veckan har vi också tagit lagbilder, för allra sista gången, galet!