Hej hallå hejsan!
Idag är det lördag och vi började dagen med att simma och sedan köpte jag en ny iPhone. Min förra var låst till Virgin Mobile, och det lättaste sättet att bli av med det var att sälja den och sedan köpa en ny. Mina nya köpte jag från AT&T och jag valde en iPhone 4s, kostade 99 cent haha, låter fint i mina öron :) Månadskostaden är såklart lite högre, men mamma vad billig den var jämfört med Sveriges priser! Nu kan jag ÄNTLIGEN smsa och ringa folk, feeeest!
 
Igår tog jag sovmorgon medan Olivia åkte och simmade. Japp, så lat är jag :) Sedan försökte vi lösa telefonproblemet som löstes idag, och efter det skypeade jag med mina fina föräldrar. Efter att ha spenderat mycket tid med all släkt här saknar jag verkligen min egen. Jag är redo för julafton! Jag, Olivia och Olivias mamma åt middag ute igår, och sedan krigade vi oss fram på Black Friday. Hälften av kläderna inne på H&M låg på golvet.. Jag köpte en T-shirt (den var grå, förlåt mamma!) och julklapp till min lilla kusin Mathilde :) 
 
Kvällens planer består av en fet pizzakväll och sedan Catching Fire på bio, aaaahh! Bion vi ska gå till har stolar som fungerar såhär: http://www.youtube.com/watch?v=clA1M_ueAGo SÅ TAGGAD!
Från gårdagens middag :)