Idag är det tisdag och det är Sarahs födelsedag, grattis grattis! :)
 
Idag under min Exercise and Sience lektion berättade läraren att om man gör färdigt alla prov online och får A på alla så behöver man inte komma på fler lektioner, tjoho! Allt hon gör under lektionerna är ändå bara att prata om sig själv så jag det är inte så att jag lär mig något speciellt. 
 
Idag simmade vi lite "återhämtning" som inte var så mycket till återhämtning, men sen fick jag gymma och då blev jag glad igen. Däremot har vår coach tagit bort frivändningar och ersatt det med en annan övning, usch! I den nya övningen gör man först en frivändning men när man ska fånga den ska man redan vara på väg ner till en knäböj istället för att fånga den stående - mycket teknik i det! Jag hoppas att det kommer bli en rolig övning, men jag kommer definitivt sakna mina frivändningar!
 
Efter träningen hoppade jag in i duschen och sedan begav jag och 10 andra personer till Daniel's, en italiens restaurang en bit härifrån, för att fira Sarahs 19årsdag! Det var jättemysigt och sååå gott! Jag beställde Fettucini Daniel som var fettucini med en alfredosås med kyckling, broccoli, getost och rostade valnötter - HIMMEL vad gott det var! Dessutom beställde jag och Jenny in en pizza som vi delade på som också var riktigt god. Servitrisen undrade först hur vi skulle kunna äta upp allt men vi förklarde för henne att vi var atleter och då var det inget snack om saken längre. 
Jag och Jenny :)